**Dámy v dešti
**Dámy v dešti
Anotace: no normálně zmoknou...
**************
Dnes zase prší,
velké třpytivé kapky
z nebe padají,
proč to ty deště kapky
celý den dělají?
Jeden mrak se vyprázdnil
ale ne docela,
kdo ho znovu naplnil?
To bych ráda věděla.
Jako kdyby někdo na nebeské báni
vodovodním kohoutkem otočil
a asi neměl zdání
že všechno dole zase namočil.
Milé dámy z naší ulice
ty před deštěm se neschovaly,
jsou teď jak zmoklé slepice.
Tak,tak že nekvokaly.
Pak jenom nadávaly
na déšť,na vítr a na chladno.
Mrakům to však nevadí,
těm je to jedno.
Zas a zas se vodou naplní a prší
ty dešťové kapky pršení
nějak moc těší.
A že zmoknou?
Aspoň nám nezvadnou.
Jen si občas kvoknou.
,,,,,,,,,,,,
Publikoval(a):
Květka Š., 24.5.2012