Má milá
Má milá
Odbila hodina há
má drahá
řekni mi,
proč si zas nahá ?
proč oděná si na Evu ?
kněžko lásky,
z bordelu !!
---
Má drahá
řekni mi,
proč rozpuštěné vlasy máš ?
zrzavé pramínky
na tvých ňadrech bělostných
řekni mi
má milá,
(popravdě)
jsem opravdu desátý koho pohostí ?
desátý, padesátý, stý
sáhnu si vždycky s radostí
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 24.5.2012