shakespeare odpusť
shakespeare odpusť
Anotace: Všichni dokážeme napsat něco pěkného,ale naopak i pěkný sračky.Ale co už... remix autorů...
Rudnoucí jako Soňa
do fronty na Rezervé
vstupujeme
dnes naposled poprvé.
Nikita nás mírní
s Bolestivým Petrem
hlídají a jsou sdílní
měří stejným metrem(panebože,to je fakt ukrutnej rým)
Párkem prokleju čas
co coolsender neumí
jen bílá čarodějka
sanctum sempra na nás.
Za rudilejna parte
s úsměvem na rtech
jiko s H.I.L.
S vámi všemi rád bych někdy zapařil.
Ale na tequilu
jedině s Kett
drink us up
láká nás svět.
Všechny zase svede
na cestu která nezastaví.
Oslavujte tvorbu
a ne jen sebe
takhle kážou dobré mravy.
Publikoval(a):
Marcone, 24.5.2012