Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ST...dobrý.
24.5.2012 17:16 | Květka Š.
Jsou třeba jen gesta..
že neviděl je?
Ted´ji Bůh za to trestá?
Jemu už na tom třeba nezáleží
a ona ten svůj poklad
dál v sobě si střeží...
Jsou různé druhy pohledu!
24.5.2012 8:12 | modrá
Hezká úvaha v básni, líbily se mi rýmy a všechny tři velikány poezie zmíněné v anotaci mám moc ráda.
24.5.2012 6:53 | Lugilla