Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

POPRVÉ A STÁLE

POPRVÉ A STÁLE

Max Čas Básně » o Lásce

Anotace: Zbytečné to okomentovat.

POPRVÉ A STÁLE

1.
Nevnímáme cizí hlasy,
soprán, alt, dva kontrabasy;
jen svá těla, boky, pasy,
ústa, rty, oči a řasy.

R:
Strach, zda jsem uspěli
být poprvé dospělí?
Snad nás nerozdělí,
co jsme dřív nesměli.

2.
Směješ se, se mnou je potíž.
Červenáš se, mě tím krotíš.
Má ruka tu Tvoji hledá,
ta Tvá se bez boje nedá.

R:
Strach, zda jsem uspěli...

3.
Ruce, prsty, Tvoje vlasy.
jsou vzpomínkou na ty časy:
na žerty i na trapasy.
Šeptám něžně. Komu asi?
Publikoval(a): Max Čas, 23.5.2012
Přečteno (215x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 14:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti