Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A přece pořád vržou....

A přece pořád vržou....

Šuplíky
vrzají do rytmu
neviditelných rádiových vln
bydlí v mojí cimře prosté
...
tikot nástěnných hodin
a
kukačka kuká
DVANÁCT, DVANÁCT
---
namažte ty šuplíky
ať nevržou
ať klidně se vyspí moje já
vrz, vrz
blues na cestu nekonečnou
uší muka
(ach, mé líné já !!)
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 23.5.2012
Přečteno (45x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, J sh' T r' k

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti