Snažím se nevnímat strach
Snažím se nevnímat strach
Anotace: Strach z nevyhnutelného..
Snažím se nevnímat,
to jak rychlé je umírat.
Vždyt každým tlouknutím srdce,jsem stále blíž u konce
a přítomný čas,
ten vůbec žádný není,
vše co právě je,
už právě není.
Tak jako každá vteřina,
která právě odbyla.
Je k zbláznění tohle mé myšlení,
které jediné se nemění.
Je to sakra tak,
že čas je nepřemožitelný vrah
a mě zbyl jen tenhle můj strach.
Publikoval(a):
Killerka., 23.5.2012