Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Napadení....

Napadení....

Marci-Tami Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Jsem dost odolný člověk, ale když bacili šíří nezodpovědní lidé, tak hold se někdy neubráním a podlehnu.

Tak Vám nevím co se děje,
ruka se mi stále chvěje.
Tělo bolí nevím proč,
hlavu mám jak kolotoč.

Bacil na mě zřejmě sed,
dnes to není žádný med.
Vedoucí tu na mě chrchlá,
raději bych z práce prchla.

Žádám jej tak o den volna,
není prý teď doba vhodná.
Zítra musím v práci být,
v jednání ho zastoupit.

Nohama prý sotva plete,
horečka jej s postu smete.
Do postele musí hned,
můžu mu jí závidět.

Čaje sobě zase vařím,
bylinkami bacil zmařím.
Večer v domácí pohodě,
slivovička pomůže.
Publikoval(a): Marci-Tami, 22.5.2012
Přečteno (191x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Linzerka, Martin Havlíček, Květka Š., děda včela, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti