Okno bez skla
Okno bez skla
Jsi jako bílá v černé barvě
pivo v krabici od mlíka
blbý mozek v chytré hlavě
zašitý rukáv co skrývá žolíka
Jako koupací čepice v soláriu
záchod na střeše
pavouk v akváriu
Možná jak voda v kyselině
rybí tuk v gumových medvídkách
závod plavání v rašelině
cenzura v erotických povídkách
Jsi smutný klaun s veselou tváří
pracuješ pro šéfa jménem Cháron
rudý ďábel se zlatou svatozáří
a ....
rád močíš na mojí mámy záhon!
(Teda, jen když si na mol..)
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 22.5.2012