Green
Green
Židle trouchniví
voní zelení
nesedají na ní ptáci
aby sezobali chemicky ošetřené zrní
V omamném oparu
svého vlastního nálevu
bude tlít ještě dalších 100 let
a ptáci budou zesírat svoje budky
Srabi!!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 21.5.2012