Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
opět dva body....sdělil si co si chtěl s určitou dávkou svého postřehu a pravdy o naší společnosti.
ze začátku mi básen přišla jak děj pohádky "obušku z pytle ven".....hééé.
21.5.2012 22:06 | Martin Havlíček
Jak máme žít si určujeme sami.
21.5.2012 10:57 | děda včela