Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kvete,kvete

**Kvete,kvete

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: Kukačka a kukulenka jedno jsou...

...........
~~~K~~~
- - - -
Kukulenka zakukala
..že je krásně na světě
Koukala se,každá holka
..kde rozmarýn rozkvete,
Kvete,kvete mi můj milý
..ten rozmarýnek v okýnku
Když se na mě usměješ
..dám ti sladkou pusinku.

Každé ráno rozmarýnek
..jen tak něžně pohladí
Květovanou pentličkou
..ten květináč ozdobí,
Kousek toho rozmarýnku
..potom z lásky natrhá
Klopu tvého saka zdobí
..svatba už je taková.

Kytici,tu svatební
..za svá záda hodila
Která holka svobodná
..si ji asi chytila?
Kalamajka mik,mik,mik
..tu kytku chyt kominík
Klekne si náš kominíček
..před svou milou Evičku
Kterou honem přede všemi
..požádal o ručičku...

Kukulenka kuká
..kuku,kuku,kuku,kuku
Krásná slečna Evička
..mu dala ruku,ruku,ruku.
Konečně...konečně
..raduje se celá dědina
Kouřit se nám bude
..zas z každého komína...

~K~~~K~~~K~~~K~~~K~~~K~
Publikoval(a): Květka Š., 19.5.2012
Přečteno (67x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, děda včela, modrá, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti