Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z ulic města

Z ulic města

stultus dei Básně » o Lásce

Anotace: prosba za lásku

Ó Město tisíce příběhů
psaných klapotem dívčích lodiček
o dlažbu ulic.

Ó Město tisíce pohledů
tajemných krásek odjíždějících
v tramvaji.

Vydej zas další vydání
nekonečného seriálu
naděje a zklamání.
Publikoval(a): stultus dei, 19.5.2012
Přečteno (110x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti