MODŘÍNKO
MODŘÍNKO
Anotace: Paní jménem modrá, byl jsem tak popleten, tak přiveden z rovnováhy, že jsem si přál Ti hned tykat a neuvědomil jsem si, že už mě tykáš Ty. Díky ! Vykal jsem ti v mých vzkazech ? Odpusť. Od prvního okamžiku jsem si přál tykání.
MODŘÍNKO,
mám na srdci modřinku,
co ale nebolí, ač vznikla tak nečekaně, rázně.
Tvá slova ji způsobila. Však jak hojivou bylinku
já přijal jsem je, jak léčivé lázně.
Jsem rád, že jsi na světě-
A přál bych si :
Ať přátelství nám rozkvete,
i když jen na dálku a slovy.
Co však tvé prosté slůvko Vítej, způsobilo,
to slova nevypoví . . . .
Publikoval(a):
jang-tse, 19.5.2012