zakázal bych počasí
zakázal bych počasí
Anotace: nálada dnešního dne(16.5.)
Krůpěje dnes líně
pleskají o střechy
deštěm den se začal
zima do předsíně
vkradla své vzdechy
a to ani sníh,ještě neroztál.
Zima je zpátky
květnovými vrátky
snad jenom na chvíli
aby ji zdanili,
za jaro studené
na podzim úroky
teplem zajiskří.
Léto sluncem nezbytné
kapkovými zvonky
hlásí že přichází,
i když deštěm den se začal.
Publikoval(a):
Marcone, 16.5.2012