Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdyby...

Kdyby...

Radek_K Básně » o Lásce

Anotace: Báseň která vznikla doslova během sekund, na popud pár kamarádů :)

Kdybych byl motýlem,
Létal bych světem,
Padal bych vysílen
Uspáván květem.

Kdybych měl ten vzácný dar,
Čarovat a vidět osud svůj,
Věděl bych jak teď jít dál,
A odteď být už jenom tvůj.

Kdybych mohl přeci jen mít křídla
A k obloze vzlétnout,
Přes hory řeky a lásky vřídla,
Očistit se osudem a rány staré svléknout.

Letěl bych za tebou chytl a nepustil,
Potom bych každému cokoliv odpustil.

Kdybych teď mohl tak k tobě letím,
Já ale nevím jak...
Zbavit se ran po osudném smetí,
A vznést se třeba do oblak.
Publikoval(a): Radek_K, 14.5.2012
Přečteno (254x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Yasuke, Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti