Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Já si tě upeču

**Já si tě upeču

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: a pak bych tě láskou snědla..

**********
Každou noc tě ve snu mám
proč tě jinak nepoznám?
Tak až se ráno probudím
podle snu tě vytvořím.

Jako obraz na plátně?
Ne.
Tam vypadáš dost matně.
Jako sochu z kamene?
To však nechci,vážně ne.
Kámen studí jako led
a led?
Ten rozpustí se hned.

Já z perníku tě upeču si
každý večer uloupnu si.
Ty budeš sladký jako med
samou láskou sním tě hned.

To je ale pitomost
chlapa z pouti?
Stačí.Dost.

Tak buď dál v mých
představách
já si zase vzdychnu.
Ách…
,,,,,,,
Publikoval(a): Květka Š., 14.5.2012
Přečteno (107x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti