srdce vs rozum
srdce vs rozum
Anotace: Tak blízko a přece nedosažitelná
Měsíc po nebi rozlévá zář ,
v pokoji ztemnělém sedím tu tiše.
V plamenech krbu vidím tvou tvář,
na stěny oheň jméno tvé píše.
jen natáhnout ruku……,ale vím že se spálím ,
tak aspoň v duchu,v mysli tě hladím.
Publikoval(a):
fenix 76, 13.5.2012