Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kruh věčnosti

Kruh věčnosti

Puris Básně » o Lásce

Anotace: Vždycky se maximálně nažhavím, když jiskřička zajiskří.

Hluboko do snu
se myšlenka
zrychleně
spánkovým klidem
vytratí vznešeně

Nastane vzácná chvilka
obejmout tě a políbit
rozepnout knoflíček
punčochy stáhnout
ze stehna
až po kotníček

Musím proplouvat
kruhem věčnosti
spojením nás
se milovat
Publikoval(a): Puris, 12.5.2012
Přečteno (151x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Marcone, Lilien, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 15:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti