Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přijetí

Přijetí

Pláči si do chladného jasu Měsíce
a prosím stříbrnou Lunu,
aby proměnila mé utrpení v bělostné perly.

Směji se s tváří ponořenou ve slunečních paprscích
a prosím zářivé Slunce,
aby proměnilo mou radost ve zlatou nitku.

"Neklop svůj zrak, neohýbej své tělo,
narovnej se a pohlédni Mě do očí.
Pak to co zůstává je jen pláč a smích
jako bělostné perly navlečené na zlaté nitce."
Publikoval(a): Lucia V., 12.5.2012
Přečteno (106x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti