Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Udělal bych to znovu

Udělal bych to znovu

desup Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Venovana pradedovy, ktereme muzou obyvatele Uh. Hradiste castecne dekovat za svuj zivot. A ja si toho vazim

Mírov, tam poslední vede cesta má,
Proč tu obálku, co voní smrtí, jsem dostal zrovna já.
Návrat nežádoucí, stálo v ní,
Pod tím seznam, na něm přátelé mí.

Žena a děti, čekají až se vrátím,
A mě zatám zbylo jen okno celé z mříží.
A to už taky brzo stratím,
rozsudek smrti pomalu se blíží.

Síly už žádné, zlomenou nohu, jen na rtech poslední má věta, udělal bych to znovu.
Život je šlapka sjetá.
Publikoval(a): desup, 10.5.2012
Přečteno (104x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 14:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti