Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**O jednom rytíři

**O jednom rytíři

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: A byl prý chrabrý...

~~~Ch~~~
- - - -
Chrabrý ten rytíř
..z jednoho hradu
Chtěl asi
..bohatou ženu mít
Chodil sem
..a chodil taky tam
Chmurný život
..on už nechtěl žít.
Chocholku bílou
..má na své přilbici
Chrabrý ten rytíř
..i když je z Nemanic
Chechtal se mu
..jeho dvorní šašek
Chechtal se mu
..ano,čím dál tím víc.

Chýši chudou
..viděl hradním oknem
Chléb až od tam
..hmm,ten voní z pece
Cherubín se do oblak
..v nebi usmál
Chvátej tam rytíři,
..pospíchej přece.
Chodníček lemují
..jen keře planých růží
Chladný vzduch
..hřeje jarní slunce,
Chvilku,jen krátkou
..rytíř zamyslí se
Chceš být jen mojí?
..Milé děvče?

Chorály o nich
..potom všichni pěli
Chovali k sobě
..jen úctu a cit
Chodili spolu
..i do podhradí
Chtěli snad víc?
..Ne,jen v lásce žít...

~Ch~~~Ch~~~Ch~~~Ch~~~Ch~
Publikoval(a): Květka Š., 9.5.2012
Přečteno (174x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 15:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti