Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen svobodu máme

Jen svobodu máme

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Asi sem tak trochu zmatenej..:D

Hledajíc místo s lepším pohledem na svět
Přestávám cítit prázdno
I když vím že tam je
Ale jde mi o splinutí
Dobro a zlo se kryje
Snad to stříbrné vlákno
Spropojí nový květ

Teprve rostou nám křídla
A už klec je nám malá
Nač dodržovat pravidla
Když jsou umělá

Ten pohřební zvon který slyším ve své hlavě
Mám takový divný pocit že zní až moc hravě
Co když nebije pro mě
Ale světe div se
Co když bije pro umělí systém
A stáří v tomto světě

Aby jsme mohli svobodně lítat dál..
Publikoval(a): Aniel, 9.5.2012
Přečteno (60x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti