Úterní podvečer
Úterní podvečer
Anotace: Už mě nebavilo psat basne jen do meho mozku, tak je pisu sem, snad se vám budou líbit.
Slunce už zapadá,
sami v opuštěné ulici,
Do očí si hledí a on ví, že ona je ta pravá, mezi tisíci.
Říká, víš, že při životě drží mě jen jedna dáma?
a je tohle snad náhoda, Rozkvetlá třešeň stojí nad náma.
A že Májový večer to byl, polibek z čisté lásky, už nikdo nenarušil.
Tohle je další příběh úchvatné lásky,
Jednoho prince a jeho zlatovlásky.
Publikoval(a):
desup, 8.5.2012