Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mozaika TRIO XIII

Mozaika TRIO XIII

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Já vím, věty jsou příliš jednoduché, ale síla je uvnitř. :o) věřte mi... ze života a upřímně.

Májové políbení

Každé májové políbení,
mně připomnělo
naše první zaslíbení…
…když řekls poprvé,
že mě miluješ,
když slyšela jsem slova,
jako moc mě chceš.


Jsme spolu už spoustu let

A léta běží,
jako jezdci na koni
dohoníš je stěží,
dávno prchnul čas,
leč všechno je stále tak krásné,
jako před lety, jako loni.


Jsem ráda, že Tě mám

díky lásko,
za vše, co pro mě děláš,
za oporu a důvěru,
lásku a milování,
kdo ví, co bude za další rok,
možná víc, než májové políbení.



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 7.5.2012
Přečteno (114x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, James Libustka, střelkyně1, Květka Š., děda včela, Jin&Jang, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti