Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen o lásce

Sen o lásce

mys Básně » o Lásce

Anotace: láska

Andělíček na nebi,
krásnou píseň zpívá,
o lásce,životě o štěstí,
děvčátko svůj sen snívá.

Při měsíčku na louce,
s princem milím tančí,
je jim spolu nádherně,
ten měsíček jim na cestu svítí.

Procházkou vlahou noc zakončí,
potkala je láska,
jsou dlouho spolu v objetí,
princ divce kouzelný polibek dává.

Stává se z něho obyčejný hoch,
stále mladý a krásný,
tohle by mohla být skutečnost,
polibek zůstává věčný.

Ráno se dívka probouzí,
děkuje anděli svému,
svou skutečnou lásku nachází,
za pár dní,
chystá svatbu.
Publikoval(a): mys, 6.5.2012
Přečteno (356x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 20:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti