Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O ptáčku

O ptáčku

mys Básně » o Přírodě

Anotace: Ptáček

Ptýčátko malé vylítlo z hnízda,
asi má nejspíš hlad,
moc mu to nejde,
má slabá křídla,
musí se hodně namáhat.

Na zemi v trávě,
potravu hledá,
občas něco sezobne,
je to pro něj velká dřina,
máma mu s tím pomůže.
Publikoval(a): mys, 5.5.2012
Přečteno (430x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Retor, děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 13:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti