Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

První láska.

První láska.

děda včela Básně » o Lásce

Anotace: Ach jó, bejvávalo...

Každá první láska,
je tak krásně nevinná,
pousmáním, pohlazením,
tak to nějak začíná.

Šeptají se tiše verše,
jsou však trochu nesmělé,
polibek letmý v kapkách deště.
Není to ta pravá ještě.

Pak se spolu rozejdeme,
trochu se jen obejmeme,
vzpomínky však zůstanou,
další lásky nastanou.

Snad to tak však musí být,
bez lásky se nedá žít,
najít si tu pravou,
pro všední dny, až nastanou.
Publikoval(a): děda včela, 5.5.2012
Přečteno (240x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: wild_wyvern, Psavec, Yasuke, Ružka, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti