Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život bez tebe

život bez tebe

Krypl Miška Básně » o Lásce

Anotace: Platonika¦

Žila jsem život bez Tebe,
Myslela jsem u toho jen na sebe.
Chtěla jsem zapomenout na ty dny,
Kdy mi to připadlo jako sny.
Vzpomínám na každou chvíli,
A při tom moje srdce sílí.
Nechci, aby to vypadalo, že jsem zoufalá,
Nevím při tom jestli jsem pořád zamilovaná.
Bylo to dávno, co zkřížil si mi cestu,
Myslím, že neujdu už tomuhle trestu.
Píšeme si,jsme kamarádi,
Možná,že s máme víc než rádi.
Je to dlouho co jsme od sebe,
Přesto vzpomínám stále na Tebe.
Možná,že se v srdci láska ozývá,
Ale já nevím jak se druhé srdce dobývá.
Myslím,že jsem zapomněla,
Ale vždycky jsem si na Tebe vzpomněla.
Jak ti to říct? To nemám zdání,
Miluji tě zas,a znenadání.
Publikoval(a): Krypl Miška, 4.5.2012
Přečteno (322x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Yasuke, Mirekprof, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti