Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
no city a touhy tam jsou :) po te jedine osobe :)
5.5.2012 22:55 | Yasuke
Za plné city to máš za ST.
5.5.2012 11:16 | děda včela
Nějaké city a touhy? Ale jdi Ty básníku :o) vždyť jsou v Tvém dílku ty nejsilnější :o)
5.5.2012 8:02 | NikitaNikaT.