Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Volná

Volná

mawi Básně » o Lásce

Anotace: ...dnes jsem doma a chystám se na cestu a než odjedu,jedna malá ze života...

Konečně nastal den,
kdy z klece pták byl vypuštěn.
Svobodně po světě si lítá,
zas vesele si zpívá.

******************************

Jsem opět volná
a chmury odvál čas.
S Tebou ke všemu jsem svolná,
minulost ven ďas.

Vždy jsem se zdráhala
od muže odejít.
Dcery nedospělé,
chtěly tátu mít.

Jak šel čas moudřely
A viděly, co dřív vidět nechtěly.
Samy přišly s návrhem,
že bez „něj“ domov bude domovem.

Strastí a ponížení užila jsem si dost,
Ty vždy jsi přispěchal mi na pomoc.
Z kamaráda přítel se stal
z přítele milý se vyklubal.

Svobodně spolu budem se smát,
život zvesela opět brát.
Víkend u Tebe naplněný láskou,
zakončený po Brně procházkou.
Publikoval(a): mawi, 4.5.2012
Přečteno (194x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti