Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Včera...

Včera...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Volný verš... pro dnešní dne, Ti miláčku, přeju hodně štěstí, úspěchů... moc na Tebe myslím a jsem ráda, že zase bude o něco lépe. Ne že bych si stěžovala, opatruj se.

Já malé tajemství pro Tebe mám,
ještě bude u mě chvíli schované,
štěstí, které v sobě ukrývám,
kdo ví… co náhoda nám přinese…

Znovu v jedno tělo jsme splynuli,
když vše potřebné sis zařídil,
lásko, štěstí se na nás usmívá,
ano, takhle to v životě také bývá…

Mnoho jsme si spolu řekli a pak,
laškovně jsem se Tě zeptala,
zdali bys ses chtěl ještě rozrůst,
já netušíc, jména jsme spolu vybírali…

Spoustu legrace jsme si spolu užili,
až pouto lásky znovu nás svedlo,
mazlení a milování, vládu si vzalo,
a Slunce na obloze, možná se rdělo.


Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 3.5.2012
Přečteno (175x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Yasuke, Psavec, děda včela, Marci-Tami, Květka Š., Kett, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti