Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Májové polibky

Májové polibky

Psavec Básně » o Životě

Anotace: Tak jsem to všechno olíbal.

Nastal nám čas líbání,
pod rozkvetlým stromem.
Díky za tu třešinku,
co roste za domem.

Strategické místečko,
není tam moc vidět.
Já tam líbám děvčata,
nemusí se stydět.

Vnučka, dcera, manželka,
základní je smečka.
Těmhle vadit nebude,
pusa od dědečka.

Sousedky též ukecám,
na polibek v máji.
Smutné oči udělám,
na city zahraji.

Vždycky se mi dařilo,
zlíbal jsem jich řadu.
Moc chlapů se divilo,
jak ty pusy kradu.
Publikoval(a): Psavec, 2.5.2012
Přečteno (254x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Květka Š., NikitaNikaT., Marci-Tami, děda včela, střelkyně1, Lilien

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti