EMO
EMO
Anotace: pro všechny sebevrahy
občas si říkám
že sem na palici
že sem blázen
co nezvládá situaci
ale pak se jenom
kouknu sebe kolem
a řikám si
že nejsem zastakým volem
že aspon když už
tak hloubky řeším
ač na ukor toho
často hřeším
berou život
strašně vážně
a proto nemají
dionýsovské žně
a proto žijí
skryti v utrpení
leč na to smrt rádi
vezmou jako vysbození
Publikoval(a):
ostuda lidstva, 1.5.2012