Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děkuji Anděli můj

Děkuji Anděli můj

index36 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Poděkování Kamarádce za to , že mě podržela a díky ní dnes dýchám.

Kapky krve opadají s ničivým pocitem,
každá vzpomínka nadále bolí, ale míň.
Má nenávist opadá i stím nejvyšším citem,
zavirám oči a vidím již jen bílou síň

V tento moment padá temná opona,
vše se mi zdálo úplně ztraceno.
Jsem tu , protože to ví jen ona,
kvůli ní mi bylo vše vráceno.

Ona se stala mým Andělem,
někdo ji poslal, aby mě chránila.
Když ji vidím,sama energie proudím mi tělem,
Do konce svých sil by mě bránila.
Publikoval(a): index36, 1.5.2012
Přečteno (105x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, NikitaNikaT., děda včela, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti