Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Houpej..

Houpej..

Houpej mě
V síti
Sebe koupej
Chytí
Jako seschlé kvítí
Moje zvědavost
A dost!

Houpej mě ve lži
A loupej
Mé tajnosti
Zlehka
Skořápka praská
Křehká
Houpavá láska

Nahoru a dolu
Houpej mé ego
Houpej mě, houpej
Na slovo skoupej
Kouká z Tebe dobrota
Jsi andělem mého života

A jenom Tebe nechám mě houpat...
Publikoval(a): Andy86, 30.4.2012
Přečteno (149x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti