Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rudý Déšť

Rudý Déšť

index36 Básně » Balady, romance

Anotace: smutný to den

Temný oblak obklopuje mou duši,
padá rudý děšť na mé tělo.
Mé srdce probudnuto šípem vystřeleným z kuši,
Anděla, který mě vyvede z temnoty by to chtělo.

Má nenávist vůči sobě stále roste,
vyhaslou duši napokraji mám.
Volám všechny Anděle Smrti, kde jste?
Neodpovídáte, budu muset jít k vám.
Publikoval(a): index36, 29.4.2012
Přečteno (201x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti