Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víkendová

Víkendová

NikitaNikaT. Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: I když včera i dnes řádně foukal vítr, nic nebránilo tomu, užít si hezké dni. Zítra msím k ženskému lékaři, tak kdo ví, možná, že se něco podaří :o) snad nebude mít dovolenou :o) Víkend pomalu končí, ale pro mě... pokračuje stále dál... :o)

Krásný…

… znovu byl dnešní den krásný,
tak jako včerejší, kdy jsme byli
jen ty a já… spolu, řekls´ mi
“s Tebou jsem v lásce opravdu šťastný“

A já…

… řekla jsem, a co, miláčku děti,
“miluji je“, vím, mám je ráda také,
podíval ses na mě… usmál,
“chtěl bych Vás mít spolu, beru všemi pěti“

Hřálo…

… mě u srdce, slza v oku se blýská,
já vím, miláčku, někdy je to těžké,
jednou se to stane… ty, já, děti,
“ach, …ško moje, jen po Tobě se mi stýská“

Já vím…

…pouto naší lásky je velice silné,
vždyť víš, že já jsem jenom Tvoje,
už četla jsem řádky… ta slova,
“já přeju si a doufám, že nejsou mylné“



…nejsou drahý, viděla jsem je spolu,
zase… na stejném rohu.
S cigaretou v ruce,
oči jenom koketnicky jiskřily,
a co ty básně? Ó jenom zářily,
láskou? Kdo ví, snad jenom chtíčem...
... touhou byly stvořeny.



Copyright © 2012 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 29.4.2012
Přečteno (330x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, Lilien, děda včela, koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti