Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Každá kniha má své kouzlo, lidé o jejím obsah vždycky přemýšlí... ale taková kniha života... ta je prostě jedinečná.
29.4.2012 20:57 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: