Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děkuji za přátele

Děkuji za přátele

index36 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Nečekaný zvrat , ale netrval dlouho , bohužel jen pár dnů:/

Dnes je den konce všech nadějí,
den kdy jsem konečně pochopil svůj stín.
Občas i zázraky se dějí,
ale všechny ty vzpomínky ctím.

Euforie koluje v mých žilách,
čím dál více dobrých věcí se děje.
Pochopit, to bylo v mých silách,
do mého kalichu se sama radost lije.

Šťastný jsem jen k vůli nim,
díky nim mám smysl žít.
Pomáhají mi již několik zim,
když mohu za svými sny jít.
Publikoval(a): index36, 27.4.2012
Přečteno (97x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Lugilla, Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti