Snění
Snění
Anotace: Kousíček života jedné ženy, která stále hledá a nenachází svou druhou polovičku. Dokáže však barvitě o lásce a milování vyprávět....
Vkládáš....
Do slov vkládáš sílu svého citu,
zpověď srdce,
které je v krytu
před láskou schované.
Sníš....
Zavíráš oči, abys viděla
jeho postavu i tvář.
Nad hlavou, bez pohnutí,
maluješ mu svatozář.
Vymýšlíš....
Myšlenky létají v dráze mozku
a tříští se o lebeční kost.
Slova slastná jsou jen host,
z milování tvoří Rubikovu kostku.
Realizuješ....
Cítíš doteky a neúnosnou slast,
v posteli se zmítáš,
tělo zkoušíš zmást,
na to své ruce máš.
Tvoříš....
Svítá, jsi unavená tužbou,
koncert prstů necháš doznívat.
Zas kůži budeš mít pružnou,
až o milování budeš povídat.
Smutníš....
Schoulená sama v sobě
tiše se ptáš,
kdy svého budoucího muže
u sebe uvítáš.
Čekáš........
Publikoval(a):
Marci-Tami, 27.4.2012