Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
velmi zajímavá až experimentální....dávám dva body.
30.4.2012 17:20 | Martin Havlíček
Tvá báseň je pro mě silně pocitová, hloubavá a stojí za přečtení, pozastavení se... jsou činy, slova, kterých člověk lituje, někdy své svědomí skrze to zpytuje. Čas však běží dál, s ním odvíjí se náš život, rostem, učíme se... atd. Tvá báseň má jistý nádech smutku, právě teho zamyšlení, kdy člověk někdy zalituje, však... mělo by být mnoho teho, aby člověk právě litoval co nejméně, takřka vůbec.
29.4.2012 21:09 | NikitaNikaT.
Vítám tě mezi námi.
Smutek a výčitka dýchá na mě z básně,
tak koukni se ven, vždyť je tak krásně.
Pusť k sobě barvy a nezoufej,
jseš mladej a někdy svět je pošmournej.
27.4.2012 15:33 | Marci-Tami