Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Daniel

Daniel

Felner Básně » o Lidech

Anotace: Basen

Tak jako raní slunce,
vstává každý den.
Tak stejně krásně - tence
přišel jsi až sem.

Tak jako zvony večerní,
tak jako chorál nevšední,
zní tvůj smích.
Tak jako barvy z vesmírů,
tak jako klapky z klavírů,
neznáš hřích.

Dneska jsi malý - Daniel,
dneska ještě spíš.
Zítra buď třeba spasitel,
stačí jen smát se, víš.
Vždyť jméno tvý je Daniel,
každý kdo moch ti ho záviděl.

Přeji ti tedy milý hochu,
Jen žádný jedy, pij jen trochu.
Přeji ti znovu trochu více,
štěstí a zdraví, pak plný lžíce.
Přejiti zase, naposled - dotřetice,
tak si to užij a vždy chtěj více.
Publikoval(a): Felner, 25.4.2012
Přečteno (79x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti