Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutek a krev

Smutek a krev

index36 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Úsměv je nejkrásnější pozdrav od člověka, kterému věříte.

Dny kdy sem tě viděl se na mě smát,
jsou bohužel všechny zničeny.
Tohle gesto nechal vítr vát,
a jsou jen v mých snech viděny.

Rudý měsíc na temné obloze svítí,
a z rán mi čím dál více teče krev.
V temné noci vlci vyjí a cítí,
každou kapku krve, která je mé duše řev.
Publikoval(a): index36, 25.4.2012
Přečteno (86x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, NikitaNikaT., Lugilla, Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti