Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život

Život

index36 Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...vidina

Život otevírá a zavírá mnoho možností,
myšlenky které získáváme časem zanikají.
Časem kterým vše zaniká z našich kostí,
je jako temné hvězdy,které všem osud tkají.

Každý krok je předem naplánován,
Je jedno jak se snažíš ,vše je již dáno.
Sámotným životem kterým nám byl darován,
probouzíš se, protože je to stále opakující se ráno.
Publikoval(a): index36, 24.4.2012
Přečteno (112x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Marci-Tami, NikitaNikaT., Lugilla, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 17:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti