Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Medvědovi :)

Medvědovi :)

Radusshkaa Básně » ?nezařazené?

Anotace: Překvápko :))

Zvykla bych si, okamžitě.
Propovídat celé noci,
Ráno být jak po nemoci,
V myšlenkách … Mít Tě…

Třetí, čtvrtý den to je…?
Už Ti ani nevím,
čas .. maluje..

Jak mé sny bedlivě střežíš,
ani možná nevíš,
jak za ty tři dny,
rozzářils mé sny!

Ráno když se vzbudím,
oblékat se nutím,
úsměv můj na tváři…
Tvá esemeska rozzáří!

Tvůj hrdelný, sexy smích,
ach, však zní jako malý hřích,
ale Dane, Tobě ráda…
namasíruju Tvá obří záda ?

Svůj svět Tobě, Dane..
Otvírám, upřímně a odevzdaně..
Publikoval(a): Radusshkaa, 24.4.2012
Přečteno (152x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 06:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti