Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tlukot srdce

Tlukot srdce

Láska je záhada
umí fakt divy
je jako jed hada
znáte to i vy.

Pod kůži vleze
a začne působit
za krajní meze
zkusí mě postavit.

Tělo ochromí
omámí mysl
ledy se prolomí
smrti dá smysl.

Určitě zabije
když nenajdu protijed
srdce prostě se ubije

i sebe samo
může se zabíjet.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 24.4.2012
Přečteno (432x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Marci-Tami, Madam Butterfley, Ružka

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti