Mentální kvítí
Mentální kvítí
Anotace: Asi si řeknete že jsem to nejspíš skládal něčím sjetej :D
Mentální únik
do vyšších sfér
kde je život spravedlivej
kde je všechno fér.
vládne lidský pochopení
všude mír a láska
kde ti u palice žádná
pistole nepráská.
Kde násilí a adrenalin
nejiskří jak elektřina
kde je lidský teplo
a žádnej chlad a žádná zima.
Kde jsou lidi sjednocení
a ne rozdělení zdima
všechno je to realita
žádná mizivá vidina.
Mentální kvítí
tenhle svět prosvítí
realita do hlubiny
střemhlavě se řítí.
Sviští jako střela
smyšleného světa
sobectví a mamonu
na dobro je veta.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 24.4.2012