Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
njn pro ni bych udelal cokoliv :) a snazil sem se aby to bylo pekne :) a vazne je mi 15 let :)
24.4.2012 22:02 | Yasuke
Na uvedený věk - dobrý. Těch lásek a vyznání budeš mít v životě více.
24.4.2012 10:33 | děda včela