Otázky
Otázky
Anotace: Určitě jste si tyhle dvě otázky někdy všichni položili
Milovat a nic víc?
Nevím co víc k tomu říct.
Pocítit život,
jediný cíl.
Ztrácím se v tom.
Nevím co chtít.
Bloudím už v sobě,
chci bloudit v tobě?
Publikoval(a):
eurius, 22.4.2012